Vis dette i din browser
NY_LOGO_Febr_2021-1

Invitation fra Klub Odsherred til en god oplevelse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Formand Kjeld Jensen:
Vi har indledt et samarbejde med Klub Odsherred for at udbrede kendskabet til vore to foreninger, der begge udbyder gode arrangementer og oplevelser af fælles interesse.
Klub Odsherred har sendt os nedenstående indbydelse og vi har inviteret Klubs Odsherreds medlemmer med på busturen til Holberg Museet den 14. september.

Lørdag den 3. september kl 14.30 besøger vi Audebo

Under overskriften "Fra Vand til Land" skal vi på pumpestationen høre Lammefjordens historie, der bliver krydret af et rollespil med bl.a. den kendte skuespiller Bente Eskesen.

Oplevelsen starter i pumpestationens store, smukke maskinhal med en kort beskrivelse af projektet for det nye besøgssted, hvor vi hører om stedets mange kvaliteter, arkitekturen, indretningen af besøgsstedet, finansieringen, samt tidsplan for renoveringen.

Lammefjordens Historiske Forening fortæller herefter historien om tørlægningen af Lammefjorden, bosætningen samt dyrkningen af de frugtbare jorder. Arne Fjordgaard Andersen har efter et langt liv som landmand på Lammefjorden skabt en levende fortælling ledsaget af historiske billeder og film.
Et indslag med rollespil udført af et korps af frivillige ledsaget af skuespiller Bente Eskesen og Freddy Harthimmer er ”krydderier i gryderetten” undervejs i foredraget.

Du kan købe billet - selv om du ikke er medlem i Klub Odsherred - til denne spændende oplevelse og læse meget mere her
Odsherreds Museum
Du får de sidste nyheder på museets hjemmeside her
Du kan også tilmelde dig museets nyhedsbrev på samme side.
Museum Vestsjælland
sammen-om-Odsherred
Kulturhistorisk Forening er identisk med Odsherred Museumsforening
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte formand Kjeld Jensen på telefon 52 24 19 99 eller på
ods.kult.hist.for@gmail.com
Email Marketing Powered by MailPoet